VIERINGEN met JEUGDIG TINTJE

In de Sint-Niklaaskerk is er op zondag 19 juni om 11 uur de laatste en feestelijke viering met jeugdig tintje voor dit werkjaar. Op deze viering zijn ook alle eerste communicantjes en vormelingen van de Sint-Niklaaskerk uitgenodigd. We zien ze graag verschijnen in hun feestkledij! De viering wordt feestelijk afgerond met een receptie.

De Viering met Jeugdig Tintje wordt stilaan een vertrouwd maandelijks ritueel. Gestart in 2014, een tijdlang onderbroken door corona en nu terug!

In deze vieringen proberen wij op een eenvoudige(re) manier de kinderen bij het kerkgebeuren te betrekken.We hopen elke maand bekende gezichten terug te zien en kijken uit naar de nieuwe gezichten die hun weg naar ons vinden. Allemaal van harte welkom! Afspraak elke DERDE zondag van de maand om 11 uur in de Sint-Niklaaskerk.