VIERINGEN met JEUGDIG TINTJE

Op zondag 18 september om 11 uur is er de eerste viering met jeugdig tintje van dit werkjaar. Tijdens deze viering zullen de leden van de parochieploeg de Wijnstok die hun mandaat niet vernieuwen ook bedankt worden. Dankbaarheid is dus het thema van deze eerste viering. We ronden feestelijk af met met een receptie voor alle aanwezigen.

De Viering met Jeugdig Tintje wordt stilaan een vertrouwd maandelijks ritueel. Gestart in 2014, een tijdlang onderbroken door corona en nu terug!

In deze vieringen proberen wij op een eenvoudige(re) manier de kinderen bij het kerkgebeuren te betrekken.We hopen elke maand bekende gezichten terug te zien en kijken uit naar de nieuwe gezichten die hun weg naar ons vinden. Allemaal van harte welkom! Afspraak elke DERDE zondag van de maand om 11 uur in de Sint-Niklaaskerk.