CATECHESE 1: GELOOFSTOCHT 28 september 2019 – gezamenlijke activiteit voor Blaasveld en Willebroek

Geloofstocht in het Broek : zaterdag 28 september 2019

Beste ouders en vormelingen,

Als eerste catechesebijeenkomst doen we een geloofstocht in het Broek. We spreken af op de parking van de Broekstraat om 13u30 stipt en van daaruit starten we onze geloofstocht met de vormelingen.

Aan het einde van onze bijeenkomst nodigen we ook de ouders, broers en zussen van de vormelingen uit voor nadere kennismaking bij een gezamenlijk vieruurtje. We treffen elkaar hiervoor om 16u30 aan de blokhut (domein Scheyvaerts) of om 16u15 aan de parking van de Broekstraat zodat we samen naar de blokhut kunnen gaan.

De ouders vragen we om voor een hapje en een drankje te zorgen voor het aantal personen met wie jullie komen. We leggen dan alles samen en zullen dit delen bij het verhaal van “de 5 broden en de 2 vissen”. Het einde is voorzien omstreeks 17u.

Wij hopen dat iedereen van de partij kan zijn. Mocht er toch iemand omwille van dringende reden verhinderd zijn, gelieve dan te verwittigen via ons emailadres vormsel.willebroek@gmail.com of telefonisch op het parochiesecretariaat op 03/886 61 29, (maandag tot zaterdag te bereiken tussen 10u en 12u).

We kijken uit naar onze eerste activiteit en duimen alvast voor mooi weer !

De catechisten Blaasveld – Tisselt – Willebroek

Anne, Annick, Inka, Jacqueline, Karin, Kathleen, Katrien, Kelly, Koen, Maria, Marie-Jeanne, Marieke, Rita