PAROCHIEBLAD – KERK & LEVEN

contact redactie: parochieblad.willebroek@gmail.com Inzendingen lokaal nieuws uit Blaasveld, Tisselt, Heindonk en Willebroek, steeds welkom!

contact abonnement: Parochie.willebroek@telenet.be ter attentie van Jacqueline Peeters

EEN LAADPAAL VOOR HET LEVEN – (HER)ABONNERING PAROCHIEBLAD 2022

De laatste maanden van 2021 breken aan, tijd om de (her)abonnering op te starten.
Zoals u ongetwijfeld vernomen hebt via de media en mogelijk ook zelf ondervonden, zijn de grondstofprijzen, de distributie- en energieprijzen en uurlonen de voorbije maanden gevoelig gestegen. – Wie bouwt of renoveert, weet er van mee te spreken! – De papierprijs is zelfs meer dan 15 % gestegen en voor de komende maanden worden bijkomende stijgingen in het vooruitzicht gesteld. Dat maakt dat de parochiebladdrukkerij Halewijn nieuwe tarieven hanteert en we de abonnementsprijs noodgedwongen moeten aanpassen.

Tarieven voor 2022: jaarabonnement 46€, steunabonnement 50€

Elke week een gevarieerd weekblad met nieuws van onder onze kerktorens en ver erbuiten voor minder dan de prijs van een postzegel. Daar kan je alleen maar ja op zeggen toch?

Hoe een nieuw abonnement afsluiten? 3 opties

• Stort 46 euro op rekeningnummer BE 51 2930 1836 2862 Vermeld zeker je naam en adres
  • Loop even binnen op het secretariaat,  August Van Landeghemstraat 115, open van maandag tot zaterdag van 10 tot 12 uur, tijdens schoolvakantie enkel op woensdag
  • Bel 03 886 61 29 of mail naar Parochie.willebroek@telenet.be

De abonnees 2021 krijgen een uitnodiging, hoeven zelf geen actie te ondernemen.

Wat het nieuws van onder onze kerktorens betreft, toch even deze kanttekening. Wekelijks stroomt er info binnen uit de geloofsgemeenschap van Blaasveld en Heindonk – waarvoor dank – , in Willebroek valt best ook wat te rapen. Over Tisselt valt zelden wat te lezen, en dat spijt ons. Vroeger was het ooit anders. Mochten er in Tisselt mensen zijn die de draad terug willen opnemen, het zou een meerwaarde zijn voor Tisselt en voor de hele parochie.

Ben je van Tisselt, lees dit als een warme én dringende oproep om te laten horen dat Tisselt leeft. Kerkgebonden informatie, berichten uit het verenigingsleven of zomaar een wissewasje over je dorp, altijd welkom! Insturen via mail naar parochieblad.willebroek@gmail.com of per telefoon of post naar parochiesecretariaat Willebroek, August Van Landeghemstraat 115 2830 Willebroek., 03 886 61 29.

BINNENKIJKEN IN PAROCHIEBLAD? Lees hier het laatste septembernummer 2021