PAROCHIEBLAD – KERK & LEVEN

BINNENKIJKEN IN PAROCHIEBLAD? Lees het Sinterklaasnummer december 2020!

(HER)ABONNERING 2021

Een jaarabonnement kost 43€, een steunabonnement 45€ .

Zetten we even de aantrekkelijke kantjes van het krantje op een rij:

• Kerk & Leven houdt u via de eerste vier pagina’s wekelijks op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de parochie Willebroek. In elk nummer leest u over het kerkelijk leven in Blaasveld, Heindonk, Tisselt en Willebroek zelf.
• Als toemaatje bericht het over boeiende initiatieven in onze onmiddellijke buurt: Bornem, Puurs-Sint-Amands, Mechelen.
• Week na week brengt Kerk & Leven grote en kleine verhalen over mensen op zoek naar zingeving, mensen die de handen uit de mouwen steken, die stimuleren en inspireren, die nadenken over geloof en leven. Mensen uit uw regio en mensen uit alle windstreken in binnen- en buitenland. Van kerktoren tot Vaticaan, van noord tot zuid. Week na week op zoek naar alles wat echt van waarde is, zowel binnen de kerk als daarbuiten.
• Kortom: een wekelijkse dosis zingeving en leesplezier voor nog steeds minder dan 1€ per nummer!

Herabonnering? In dat geval ontving u zeker een betalingsuitnodiging. Let wel: de abonneringslijsten worden afgesloten op 14 december. Wacht u langer, mist u mogelijk de eerste nummers van januari.

Nieuw abonnement? Welkom In dit geval volstaat een mailtje naar Parochie.willebroek@telenet.be tav Jacqueline Peeters om het abonnement voor 2021 in orde te brengen.

Wilt u de werking van uw vereniging in de verf zetten, een activiteit aankondigen, een oproep publiceren?

Graag! Bezorg ons uw tekst via het mailadres  parochieblad.willebroek@gmail.com  Lever uw tekst met of zonder beeldmateriaal 10 dagen voor het verschijnen in, dus uiterlijk op maandag binnen voor de het parochieblad dat de week daarop op woensdag verschijnt.

BINNENKIJKEN IN PARROCHIEBLAD? Lees het Engelennummer september 2020

LEES VIA ONDERSTAANDE LINK DE WEKELIJKSE COLUMN ‘ALS DE VOS…’

EEN GREEP UIT EERDER VERSCHENEN PAROCHIEBLADHOOFDARTIKELS:

KAARSEN VOOR LICHTMIS EN PASEN

EEN NAZOMERPICKNICK MET VREEMDE GASTEN

ZINGEN IN DE KERK, EEN WARM PLEIDOOI

NAM JEZUS OOK VAKANTIE?