PAROCHIEBLAD – KERK & LEVEN

contact redactie: parochieblad.willebroek@gmail.com Inzendingen lokaal nieuws uit Blaasveld, Tisselt, Heindonk en Willebroek, steeds welkom!

contact abonnement: Parochie.willebroek@telenet.be ter attentie van Jacqueline Peeters

 

HERABONNERING PAROCHIEBLAD 2023

Oktober is halfweg, het moment om je abonnement op Kerk & Leven te hernieuwen!

# Ook in 2023 valt na betaling van 50 € het parochieblad wekelijks in je brievenbus.

Alweer prijsstijging zal je denken… klopt, maar de prijs van het papier en de drukkosten gaan al jaren in stijgende lijn, daar kunnen wij niet tegenop.

# Goed nieuws is dat de geruchten dat parochieblad zone Willebroek zou stoppen, gelukkig niet kloppen. We zouden het zonde vinden als het contact dat we via deze weg ook met heel wat oudere kerkgangers onderhouden, zou wegvallen. De website is een nuttig en praktisch instrument maar we beseffen maar al te goed dat niet iedereen van jullie toegang heeft tot internet of een fanatiek gebruiker is.

Wel komt er vanaf januari 2023 een deels nieuwe redactieploeg.

# Zin om de redactie te vervoegen of te ondersteunen? Graag! Helpende handen zijn méér dan welkom. Een mail naar parochieblad.willebroek@gmail, een telefoontje naar het parochiesecretariaat of het aanspreken van een verantwoordelijke verduidelijkt veel. Weet dat informeren je tot niets verplicht, alleen meer duidelijkheid kan scheppen.  

# Belangrijk! Gelieve bij betaling van de abonnementsprijs van 50€ (of steunabonnement 55€) zeker je abonneenummer te vermelden. Dit nummer vind je op de eerste pagina boven de adresgegevens. Het vermijdt misverstanden.

 

 

Hoe een nieuw abonnement afsluiten? 3 opties

  • Stort 50 euro op rekeningnummer BE 51 2930 1836 2862 Vermeld zeker je naam en adres.
  • Loop even binnen op het secretariaat,  August Van Landeghemstraat 115, open van maandag tot zaterdag van 10 tot 12 uur, tijdens schoolvakantie enkel op woensdag.
  • Bel 03 886 61 29 of mail naar Parochie.willebroek@telenet.be.

 Wat het nieuws van onder onze kerktorens betreft, toch even deze kanttekening. Wekelijks stroomt er info binnen uit de geloofsgemeenschap van Blaasveld en Heindonk – waarvoor dank – , in Willebroek valt best ook wat te rapen. Berichtgeving uit Tisselt is meer dan welkom.

Kerkgebonden informatie, berichten uit het verenigingsleven of zomaar een wissewasje over je dorp, altijd welkom! Insturen via mail naar parochieblad.willebroek@gmail.com of per telefoon of post naar parochiesecretariaat Willebroek, August Van Landeghemstraat 115 2830 Willebroek., 03 886 61 29.

BINNENKIJKEN IN PAROCHIEBLAD? Lees hier het eerste nummer van december 2021

BINNENKIJKEN IN PAROCHIEBLAD? Lees hier het laatste septembernummer 2021